VARUMÄRKESAMBASSADÖRER TILL CLOETTA VINTERSÄSONGEN SÖKES

Beskrivning

Cloettas eventteam söker Kexchokladambassadörer till fjällen.
Vill du vara ansiktet utåt för Sveriges godaste mellanmål i vinter?
Vi söker nu ambassadörer för Kexchoklad i Sälen, Vemdalen och Idre med start i december!

Kexchoklad är vår aktiva svenska klassiker som har en speciell plats i många svenskars hjärtan. Förpackningens färger och former är välkänd i alla åldrar vilket gör att det allra flesta känner igen dess klassiska rutmönster.
Kexchoklad är stolta partners till SkiStar Sälen, SkiStar Vemdalen, Idrefjäll och har varit på plats i Sälen sedan 1994. På senare år har Kexchoklad etablerat sig i både Vemdalen och på Idrefjäll.
På de tre olika finns Kexchoklad Mellanmålsstationer som är Kexchoklads bas i fjällen.
Kexchoklads Mellanmålsstationer är start och mål för den populära aktiviteten Kexchokladjakten, som är en skidorientering där deltagarna behöver ta sig runt på fjället med hjälp av en skattkarta och skidor/snowboard.
Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att vara, som tidigare nämnt, ansiktet utåt för Kexchoklad.
En Kexchokladambassadör förklarar och beskriver aktiveringarna för barn och vuxna, ser till att eventet rullar och att eventyta alltid ser snygg och prydlig ut. Man spelar en otroligt viktig roll i att förmedla rätt budskap som skall bidra till en positiv bild av varumärket.

Kvalifikationer och egenskaper:
Vi söker dig som har ett positivt, engagerande och trevligt bemötande och som förstår att goda relationer med gästerna är en förutsättning för en positiv bild av varumärket Kexchoklad.
Arbetet kräver effektivitet, ordningssinne och förmåga att planera och ta eget ansvar.

Du är en ”team player” med sunt förnuft som trivs med att skapa nya och goda relationer med alla olika typer av människor.
B-körkort är ett krav.
Du har tidigare erfarenhet och intresse för utförsåkning/fjällen samt tidigare erfarenhet av att jobba med event, inom servicebranschen eller liknande.
Arbetet startar v.51 och pågår t.om. v.17.

Skicka din ansökan till amanda.westin@peoplepartner.se

Sök senast: 2019-11-15

Vill du veta mer om uppdraget?

Kontaktperson: Amanda Westin
Telefonnummer:
E-post: amanda.westin@peoplepartner.se

Du måste logga in för att söka.