JUNIOR BEMANNINGSKOORDINATOR - STOCKHOLM

Beskrivning

Nu söker vi på People Partner efter en bemanningskoordinator till vårt huvudkontor i Stockholm.

People Partner startades år 2014 och har sedan start varit en effektiv organisation med skyhöga ambitioner. Vi drivs av utmaningen att alltid tillgodose våra olika kunder med precis rätt person till rätt uppdrag. Vi erbjuder ambitiösa, nytänkande och drivna konsulter med relevant kompetens och motivation för varje uppdrag. Vi värderar personlighet och vi har alltid nära kontakt med både våra kunder och våra konsulter. På så sätt skapar vi förståelse för varje projekt och kan matcha varje konsults kompetens och personlighet till rätt uppdrag.

Arbetsuppgifter
• Tillsammans med projektledare ta fram kravprofiler.
• Bemanna uppdrag i enighet med kravprofil.
• Administrera konsulter, schemaläggning och tidsrapportering samt ta fram underlag till fakturering.
• Löpande hålla intervjuer.
• Daglig dialog med konsulter.
• Löpande utveckla People Partners personal-pool.

Vi söker dig som är orädd för nya utmaningar och som är beredd att arbeta med snabba puckar.
Vi tror på att inställning och personlighet väger tyngre än erfarenhet men ett krav är att du är van att arbeta med datorn som verktyg och du har minst ett års erfarenhet från arbete inom service.

Kunskap: Du bör vara en bra människokännare! Du har en god administrativ förmåga och kan snabbt kan sätta dig in i nya system. Du ska känna dig bekväm med att kommunicera via mail och telefon. Viktigt är att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper: Du är en person som tycker om att arbeta med människor! Du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt anstränger dig för att alltid leverera lösningar. I ditt arbete är du strukturerad och kvalitetsmedveten vilket innebär att du planerar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Arbetet håller emellanåt ett högt tempo och det är viktigt att du kan behålla fokus även när du blir avbruten. Det är till din fördel om du har ett brett & stort kontaktnät, dock inget krav.


Ansökan
Vid intresse skicka ditt CV, personliga brev och några rader om varför just du skull passa till denna tjänst till Kajsa Sterner, kajsa.sterner@peoplepartner.se Märk din ansökan med BK.
Intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan redan idag!

Vi ser fram emot att höra från Dig!


Vill du veta mer om uppdraget?

Kontaktperson: Kajsa Sterner
Telefonnummer:
E-post: kajsa@peoplepartner.se

Du måste logga in för att söka.