JUNIOR GRAFISK PRODUKTIONSLEDARE

Beskrivning

På uppdrag av vår kund Ted Retorik så söker vi en ”hands on” grafiker för event och filmproduktion. Ted Retorik är en mindre men väldigt personlig eventproducentbyrå med kontor i centrala Stockholm. Dom genomför digitala, fysiska och hybrid events med fokus på möten och konferenser.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära att göra presentationer och klippning av filmer. I och med att det är en liten byrå so kommer du få möjlighet att arbeta i projektens alla delar. Vi ser att du som söker denna roll har ett öga för det grafiska och har erfarenhet av att arbeta i olika grafiska program så som powerpoint. Det är meriterande om du arbetat i följande program; Adobe Creative Suite, Premiere Pro och Aftereffects men inget krav. Du ska trivs med att arbeta och lära dig nya saker varje dag och ha en positiv inställning. Vi tror starkt på ”hire for attitude, train for skills”.
Start: Snarast möjligast
Omfattning: Heltid, 40 h/vecka - kontorstider
Plats: Centrala Stockholm
Är du den vi söker? Skicka ditt CV & personliga brev till malin@peoplepartner.se redan idag då intervjuer sker löpande. Märk din ansökan med ”TED”
Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om uppdraget?

Kontaktperson: Malin Ryfors
Telefonnummer:
E-post: malin@peoplepartner.se

Du måste logga in för att söka.