UBER RIDE GROWTH & CAMPAIGN COORDINATOR - HELTID STHLM (Stockholm)

Beskrivning

På uppdrag av Uber Sverige söker vi nu en ” Rider Growth & Campaign Coordinator” till deras Uber Rides team med start snarast möjligast.

Om Uber
På Uber skapar vi möjligheter genom att sätta världen i rörelse. Vi tar oss an stora utmaningar för att hjälpa förare, leveratörsspartners och kunder att röra sig i mer än 600 städer runt om i världen.

Vi välkomnar människor från alla bakgrunder som brinner för möjligheten att hjälpa till att bygga en framtid där allt och alla kan röra sig självständigt. Om du har nyfikenhet, passion och samarbetsanda, följ med oss och låt oss föra världen framåt tillsammans.

Om rollen
Som Nordics Rider Growth & Communication-coordinator i norra Europa kommer du att fokusera på att stödja regionen i att driva tillväxt och engagemang i dess bas av förare. Du kommer att spela en avgörande roll inom teamet genom att I) identifiera nya tillväxtaktiviteter för förare i regionen i samarbete med tvärfunktionella team, II) driva och implementera viktiga tillväxtpartnerskap för hela regionen Nordeuropa, och III) Skapa, lokalisera och utföra kommunikation för förare i Norden.

Även om rollen kommer att ha en hög grad av problemlösning, analys, kreativt tänkande och projektledning, måste du också vara bekväm med att äga kommunikationens rullande flöde (t.ex. översättningar och lokalisering av kampanjer).

Arbetsuppgifter
Sammanställa insikter från tillgänglig data om vår förarbas och utveckla åtgärder baserat på dessa insikter, inklusive hantering av operativa partnerskap för förartillväxt.
Leda förberedelserna av förarkommunikation i Norden, inklusive copywriting, översättningar, lokalisering, kampanjdesign, uppsättning av kampanjkoder och projektledning för både lokala och globala kampanjer.
Äga processen för festivaler, evenemang och andra återkommande eller engångssamarbeten
Aktivt söka efter och rekommendera nya kanaler, evenemang och partnerskap för att locka kunder.
Designa (kommunikations)strategin med en långsiktig vision fokuserad på lojalitet

Denna roll kräver;
Flytande svenska & engelska, ytterligare nordiska språk eller franska är meriterande.
Förmåga att göra grundläggande analyser för att upptäcka möjligheter eller testa prestanda.
Mycket god skriftlig kommunikationsförmåga; erfarenhet av copy-writing är att meriterande.
Att man är organiserad och strukturerad – att kunna sätta upp tydliga tidslinjer och processer du vill att andra ska följa.
En lagspelare, med en stark meritlista som snabbt kan anpassa sig till en ny miljö.

Vi ser gärna att du som söker denna roll är en rolig, karismatisk människokännare som kan prata med vem som helst; flexibel och självsäker. Du är också taggad på att hjälpa till att bygga något fantastiskt och dela det med världen.

Start: Snarast möjligast
Anställning; Allmän visstidsanställning
Omfattning: Heltid, 100%
Plats: Rollen är baserad i Stockholm
Ersättning: Månadslön enligt överenskommelse

Du kommer att vara anställd via oss på People Partner med uthyrd till Uber Sverige.

Skicka din ansökan med ditt CV & personliga brev till kajsa@peoplepartner.se
Märk din ansökan med ”Uber Ride”

Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om uppdraget?

Kontaktperson: Kajsa Sterner
Telefonnummer:
E-post: kajsa@peoplepartner.se

Du måste logga in för att söka.